Станови8
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1057

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  500

Цена:  250,000

Кат:  P+2

Забелешка:  

Одлична градба, убав поглед на езеро


All right reserved ideaMK 2005 - 2021