Станови8
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2012

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  Гранит

Квадратура:  21000

Цена:  1,050,000

Кат:  

Забелешка:  

прекрасен поглед


All right reserved ideaMK 2005 - 2021