Станови7
Куќи27
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2053

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  Пештани

Квадратура:  485

Цена:  40,000

Кат:  

Забелешка:  

втора линија


All right reserved ideaMK 2005 - 2021