Станови7
Куќи27
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2066

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  Елшани

Квадратура:  494

Цена:  34,500

Кат:  

Забелешка:  

Прекрасен поглед асфалтен пат


All right reserved ideaMK 2005 - 2021