Дома Барај За Нас Ваша понуда Прашања и одговори
 
Станови (61)
Куќи (54)
Викендици (4)
Плацеви (41)
Делoвни простори (13)
 

Plaza Kaneo

Apartmani Filip Vtori

Apartma na Ohridu
Сетете се само колку пати сте барале некоја недвижност, незнаејќи од каде да почнeте. Стотици огласи во весниците, а сите исти, премалку информации, премолчени вистини... и премногу изгубено време шетајќи од објект до објект.
Зарем не е тоа доволна причина да се обратите на вистинско место?
Ексклузивна понуда:
 
Плац
Стар Град
m²: 280
цена: 120000
кат: 
Куќа
Елешец
m²: 500
цена: 300000
кат: П+2
Плац
Гранит
m²: 21000
цена: 1050000
кат: 
Куќа
Лакочереј - Орман
m²: 150
цена: 0
кат: приземје
Зошто да се купи недвижност во Охрид – Македонија?
Охрид (Lihnidos)град на светлината
Културно историски центар на Балканот (повеќе од 300 цркви)
Прекрасно езеро (најстаро и најдлабоко после Бајкалсото езеро во Русија)
Недопрена природа (спој на планини и езеро)
Надморска висина од 700 метери
Туристички центар
Аеродром
Релативно ниски цени во овој момент
 
DBComparer IGS Viewer STEP File Viewer PSD Viewer EPS Viewer PLT Viewer HPGL Viewer Smestuvanje Ohrid
All right reserved ideaMK 2005 - 2010