Станови8
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Локација:  Охрид ,  Центар

Тип:  Стан

Шифра:  207

Квадратура:  166 m²

Цена:  95,000 €

Кат:  Трети

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Центар

Тип:  Стан

Шифра:  783

Квадратура:  59 m²

Цена:  50,000 €

Кат:  четврти

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Охридати

Тип:  Стан

Шифра:  168

Квадратура:  47 m²

Цена:  40,000 €

Кат:  трети

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Стан

Шифра:  707

Квадратура:  60 m²

Цена:  78,000 €

Кат:  Приземје

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Центар

Тип:  Стан

Шифра:  204

Квадратура:  82 m²

Цена:  120,000 €

Кат:  трети

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Стан

Шифра:  789

Квадратура:  100 m²

Цена:  96,000 €

Кат:  Сутерен

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Стан

Шифра:  790

Квадратура:  50 m²

Цена:  90,000 €

Кат:  први

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Стан

Шифра:  210

Квадратура:  95 m²

Цена:  115,000 €

Кат:  Трети

Повеќе...


All right reserved ideaMK 2005 - 2021